Anlægget kontra åreknuder blodkar

Åreknuder blodkar er tilladt, samt forslag til masser af former for fysiske aktiviteter. Det er bedst at gøre tur, til at erhverve et pass til swimmingpoolen samt finde specifikke øvelser, der kan hjælpe til at stoppe sygdommen på en begyndelse.

Hvordan til at håndtere åreknuder blodkar?

Åreknuder blodkar udvikle primært i befolkningen, der arbejder, har en lang periode af tid til at hvile eller stående.

Hvordan til at håndtere åreknuder blodkarHvis det er længe der ikke er nogen bevægelse, og også lavere ben sat lodret, forværring udledning af veneblod fra de nedre ekstremiteter. På grund blodtryk væggene i blodkarrene kaste deres elasticitet, kapillærer spile, svulme, fejl. Blod stase årsager blodprop dannelse og også fremme betændelse. Sygdom i sidste ende fremskridt.

Oprindeligt, åreknuder, at hævde sig selv spider vener og også tunghed i benene. Senere, ødem, smerter, rødme, vener klart vise op under huden gennem en benting blå bånd. Unikke øvelser mod åreknuder blodkar fremskynde blodcirkulationen, lindre blodkar, normalisere vaskulære tonus, samt styrke ben muskelvæv. Når den ødelagte vener er nødt til at uddanne med forsigtighed: øge lasten langsomt, gør alle aktiviteter effektivt, og hvis benene er så godt udtømt at holde op med at uddanne til en time-out.

En samling af øvelser

Ligge med ryggen på en hård overflade. Hvis øvelsen er udført på gulvet, podstolice Mat for sundhed og fitness. Hænder plukke sider. Løft den lige ben og placer dem vinkelret i forhold til gulvet. Begynd med at udvide samt tegning af sokker. Trække sok til fods skabt en lige linje med Skinnebenet. Træk derefter sok over med dine fingre på dig selv. Suppleant disse aktiviteter, indtil gjort 20-30 reps.

En samling af øvelserHvis det er for svært at opretholde en jævn fødder i en opretstående placering, læne dig tilbage benene på væggen. Næste stop avl i hånd. Ophold i den samme første placering: liggende på ryggen med benene hævet. Trække sokker fra hinanden og fødder ud til siderne. Gør 30 reps. Fuldføre øvelsen ved at dreje fødderne. En lidt større ben fra hinanden og også udføre 20 drejespåner af foden i én retning, og også den meget samme i en ekstra.

Lavere arm eller ben. Bøjning samt glatning knæ. Fortsætte med at ligge på ryggen, men bøj dine ben samt reduceret fødder, røre ved hans fingre til gulvet. Åbne op for kendskab til størrelsen af hofterne. Viser ordne samt flex ben. Når et lem, der bøjer samt rører tå til gulve, de andre har brug for at forlænge til loftet. Mens sokker træk fra mig selv. Gentag 20 gange. I den sidste ende, løfte både store hænder lodret med gulvet.

Massage terapi i underekstremiteterne

I slutningen af uddannelse, er det anbefalet at gøre let massage af fødder, kalve og øverste ben. Du burde begynde med dine fødder. Gned det hele fods tæer, hæl, arch. Derefter nødt til at massage terapi Shin, der bevæger sig fra fødder til knæene, og gøre med en massage af de øverste ben. Arbejdet i første omgang det ene ben, så én mere. Hele den behandling, du er nødt til at investere for to til fem minutter. At hæve sokker samt hæle.

Det er i overensstemmelse med træning udføres i stående indstilling. Læg dine hænder på bæltet. Placer den ene fod, derefter reduceres den, og en sok på den anden fod. Videre i præcis samme ånd, indtil du gøre 30 elevatorer. Bagefter, klatre på begge sok på samme tid.

Massage terapi i underekstremiteterneVende tilbage hæl til gulvet og løft den forreste del af foden. Stigning på dine tæer og også rulle ned til hælen, indtil du har faktisk gjort 30-50 reps. Holde din ryg lige. Vibrerende aktivitet. I en stående position, spred dine ben en lille smule. Tryk på hæle på gulvet. Banke almindeligt, at skabe en vibration, som spreder sig ud over hele kroppen. For at ryste hele kroppen, løsner op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*