“Vaccination mod lungebetændelse”: beskyttelse eller indtryk?

“Vaccination mod lungebetændelse” – meningen befolkningen en vaccination mod pneumokok-infektion. Og også denne forkerte definition medfører stridigheder om fora om performance og muligheden for vaccination af børn og voksne. Ligesom andre bakterier af slægten Streptococcus, for eksempel er afrundet og må ukendt, hvordan du kan flytte. Deres karakteristiske er en tyk polysakkarid p-piller, som er fremstillet af peptidoglycan murein, samt effektivt at beskytte mikroorganismer fra ydre påvirkninger.

For eksempel, og også tilstand

Oftest forårsager lungebetændelse pneumokokker er bakterier Streptococcus pneumoniae. Den mikrobe, der normalt fører listen over smitsomme lidelser i luftvejene. For eksempel er forskellige, og unsusceptible til dem, afhænger af typen af mikroorganismer, der har skabt sygdom. Sandheden! Pneumokokker kan for år at bo i de øvre luftveje, men alligevel vil han helt sikkert blive raske.

For eksempel, og også tilstand

Der er, læger mener, at det er betinget patogene bakterie, som lever inning overensstemmelse med forskellige pristilbud, i mikroorganismer 5-70% af befolkningen. Det skal medtages, at for eksempel medføre, at ikke blot lungebetændelse, og også kan udløse nogen form for smitsomme sygdomme i luftvejene: respiratorisk sygdom, bihulebetændelse, og også andre sygdomme – mellemørebetændelse, øjenbetændelse, meningitis. Hvis bakterier nå frem til hjertemusklen, den enkelte truede endo – og pericarditis, hvis leddene, smitsomme arthritis, hvis historie af høj aktivitet af pneumokokker det er via blodet vil helt sikkert sprede sig i hele kroppen, kan etablere blod forgiftning.

Hvordan pneumokokker?

Kapslen er integreret med en lang række ekstra komponenter, overflade sunde proteiner, lipoproteiner, teichoic syrer, og så videre . Bedst kendt for mere end 90 valg af eksempel, som er forskellige fra hinanden, de finesser af strukturen af kapslen. Men det store flertal af humane infektioner er forbundet med Streptococcus pneumoniae, er fremtryllet kun 23 serotyper. Så når det kommer til andre patogener, for eksempel når det injiceres lige ind i den menneskelige krop, vores immunsystem svar til dem.

Hvordan pneumokokker

Det betragter som antigener forskellige overflade sunde proteiner samt polysaccharider bestod af i den piller af pneumokokker. Til dem, immunsystemet skaber antistoffer, der efter den første forbinder med infektionen findes i humant blod, samt kunne udløses hver gang. I dette svar, dannelsen af antistoffer og også effekten af vaccination mod pneumokok-infektion.

Børn, der er ældre end 6 og raske voksne, der er vaccineret, er der normalt ikke gøre, da det menes, at kroppen i sig selv har evnen til at håndtere pneumokok-infektion. Risikabelt team for lungebetændelse omfatte personer med kroniske sygdomme af vejrtrækning system: bronkial astma, vedvarende obstruktiv lunge-sygdom, og så videre. En yderligere trussel team er ældre i alderen 50 år og ældre. I denne gruppe har rejst den trussel, ikke blot sygelighed endnu derudover død af lungebetændelse, og også dens problemer.

Typer af indsprøjtninger mod pneumokok-infektion

Vaccination for at beskytte mod pneumokok-infektion, der udføres i betragtning af, at 1983. Givet valget af serotyper af mikroorganismer, som forskere er ved at skabe en multivalent injektion, at lægemidler, der beskytter mod en række slags infektioner. De nuværende vacciner give beskyttelse mod 23 i en af de mest almindelige menneskelige serotyper. I dag i Rusland, der blev undertegnet op et par indsprøjtninger – polysakkarid samt polysakkarid konjugat.

Typer af indsprøjtninger mod pneumokok-infektion

Dette indikerer, at hverken levende eller undermineret eller dræbte bakterier i produkterne, som ikke bestod af. Til fremstilling af injektioner gøre brug af ved bare ikke placere en risiko for mennesker stoffer, der indgår i det areal hinde af bakterier. Således, polysakkarid injektion består af polysaccharider, som er indeholdt i p-piller af mikroorganismer. Kroppen modtager podning, producerer disse antistoffer opdage, hvordan at erkende den risiko, en måde at tale på. Konfronteret med den virkelige patogen, han vil være i stand til at stå op til. Den største negative aspekt af polysakkarid injektioner er, at de er årsag til såvel svage immun reaktion, og på kort sigt immunologiske hukommelse.

Disse polysakkarider, der er gjort brug af i vaccination stå for en T-uafhængige antigener, dvs T-lymfocytter, der ikke reagerer på dem. Dette betyder, at efter vaccination, kroppen, det vil være dårlige, såvel som lang til at huske, hvem der for eksempel. Som et resultat, de er ikke gjort brug af for podning af unge under 2 år-for dem, de er bare ineffektive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*